Wednesday, 15 August 2012

SELAMAT HARI RAYA


k..lagi berapa hari je lagi nak raya so Sarah nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri to all.haha k babai

Thursday, 12 July 2012

Taekwondo pictures


see my leg ..haha tinggi x?
just smiles..

#just that..itu  jer yang ada k bai >_<

acara balapan memenatkan


huishh penatnya kat padang yang luas tu.hurmm..bukannya buat apa-apa pun just watching jer..huh memenatkan badan jer datang tapi balik bawaa kegembiraan iaitu rumah sukan warna merah menang yeah bangga I.Bertahun-tahun tak dapat johan akhirnya dapat pun tahun nie.(*o*)


#ngomel sendiri (@_@)